Eerste naam van Groot Gala vanne Buut bekend

Geniet je in deze carnavalstijd ook zo van al die buuttereedners op de radio en televisie? Op zondag 2 april kun je de beste kwatsjverkaupers live aan het werk zien tijdens het Groot Gala vanne Buut in Sporthal De Wieë in Posterholt. De eerste naam is bekend…

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. En geloof maar dat het lachen wordt als de top van de buuttereedners zich aan je voorstelt. Tijdens het Groot Gala vanne Buut treden alleen maar buuttekampioenen op. Wie precies? Nou vooruit, we lichten alvast één tipje van de sluier… Berry Knapen, meervoudig Brabants kampioen, komt naar Postert. De andere namen zullen we komende weken onthullen.

Goed om te weten: omdat niets zo vervelend is als een buut slecht verstaan, besteedt de organisatie – Muziekvereniging Musica Rura uit Posterholt en Sint Odiliënberg – extra veel aandacht aan goed geluid.

Wie bij het Groot Gala van de Buut wil zijn, moet rap zijn. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze middag vol humor. Toegangskaarten kosten 15,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa. Verkrijgbaar via deze website. De zaal is open vanaf 13.30 uur, onze buuttekampioenen beginnen om 14.30 uur. We wensen je kramp in de kaken… van het lachen!

Tip: daags voor het Gala van de Buut organiseert Musica Rura het grootste meezingconcert Amazing Concert. De harmonie speelt zaterdagavond 1 april met onder meer trio De Toddezèk, met Rob Reyners, met lokale artiesten Robin Schreurs en Debby Thebrath en met Vocale Groep Sumadi. Het belooft een muzikaal spektakel te worden in een bomvolle sporthal.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*