Wat is Amazing Concert?


Verbazingwekkend

Het razendsnel wisselende programma, dialectgroep De Toddezék en zanger Rob Reyners die in een andere huid kruipen, het aantal deelnemers en bezoekers. De samenwerking met de basisschool en het koor Sumadi uit Susteren. Het uithoudingsvermogen, de gezamenlijke inspanning en de opperste concentratie van dirigent Guido Swelsen en de muzikanten van de harmonie. Het instuderen van dik 30 nummers in drie maanden tijd.

 

Ontroerend

De kinderen van basisscholen van Posterholt en St. Odiliënberg die vol overgave alle schroom aan de kant zetten en de hele zaal ‘inpakken’. Debby Thebrath en Robin Schreurs, talenten uit Posterholt, die het publiek met hun soms uitbundige en dan weer ingetogen solo-optreden verbijsteren.

 

Energiek

Ruim zestig muzikanten, aangevuld met het zangkoor Sumadi die diverse nummers samen ten gehore brengen. Begeleidingsband  10 Feet Up met zijn wervelende vocalisten . Het publiek dat de hele avond vol overgave meezingt.

 

Kwaliteit

Het programma, de sfeervolle inrichting van de sporthal, de presentatie, de organisatie, het professionele geluid, het reusachtige LED scherm,  de variatie in het programma, de artiesten, de voorbereiding, de teksten op de schermen.

 

Betoverend

De lachende gezichten. Het spontaan meedoen van alle betrokkenen. Een spetterende lichtshow. De samenwerking tussen leden, bestuur, vrijwilligers, artiesten, de basisschool, overheden, ondernemers en spontane medewerkers. Muzikanten en artiesten die boven zichzelf uit stijgen.

 

Spannend

De programmakeuze (is het afwisselend en kwalitatief goed? ), het aantal bezoekers (evenaren we het aantal van bijna 1000 van drie jaar geleden?) en de reacties na afloop.

 

Toekomst

Met Amazing Concert blijven we werken aan de toekomst van muziek in de roerstreek. Op school, bij de harmonie en in het dorp. Aan een toekomst waarin de Roerstreek leefbaar is en blijft.

 

 

Wat is het Groot Gala van de Buut?

Een heerlijke middag met de beste buutteredners van Limburg.

Met volop aandacht voor de artiesten, goed geluid en buikpijn… van het lachen!

 

Onze hoofdsponsors: